AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyku uyumak

Kahve falında uyku uyumak

Kahve falında uyku uyumak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında uyku uyumak gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Kahve falında uyku uyumak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında uykuya dalmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uykudan uyandırılmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, gururlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi uykudan uyandırmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında uykuda ağlamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında uykuya yatmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uykuda ölmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çok uykusu gelmek verdiği sözleri tutacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir