AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın kanadığını görmek

Kahve falında bacağın kanadığını görmek

Kahve falında bacağın kanadığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında bacağın kanadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında bacaklarının kanadığını görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kanadığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında bacağın kanadığını görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kazancı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının kanadığını görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının burnunun kanadığını görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun çok kanadığını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir