AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütülmüş kelle görmek

Kahve falında ütülmüş kelle görmek

Kahve falında ütülmüş kelle görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, günahkâr olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ütülmüş kelle gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında ütülmüş kelle görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütülenmiş elbise görmek güzelliklere rast gelineceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak ütü görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ütü almak güzel bir haber almaya, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi ütü yaparken görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ütü yaptığını görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ütülenmiş gömlek görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan ütü görmek büyük bir makama geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir