AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi ütü yaparken görmek

Kahve falında anneyi ütü yaparken görmek

Kahve falında anneyi ütü yaparken görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi ütü yaparken gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında anneyi ütü yaparken görmek şeref ve haysiyetin artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ütü yanığı görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ütülü çamaşır görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ütü almak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ütü görmek hem dua alacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ütü yapmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ütü yaptığını görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir