AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ütü yaptığını görmek

Kahve falında başkasının ütü yaptığını görmek

Kahve falında başkasının ütü yaptığını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, maddi güç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ütü yaptığını gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Kahve falında ütüsüz pantolon görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde ütü görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında ütüyü yakmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ütüsüz beyaz gömlek görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde ütü yapmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında ütülenecek gömlek görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütü yapıldığını görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir