AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde balık görmek

Kahve falında üstünde balık görmek

Kahve falında üstünde balık görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünde balık gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında üstünde balık görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında su üstünde balık görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet eder.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında balıkların üstünde yürümek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında balık üstünde yürümek büyük mutluluk duyulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde balık görmek iyi hissedileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde balık görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kişinin hayatının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun üstünde balık görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir