AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstü yırtık görmek

Kahve falında üstü yırtık görmek

Kahve falında üstü yırtık görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, keder yaşayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, önünün açılacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında üstü yırtık gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Kahve falında üstü yırtık görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, malın bereketinin artmasına işaret eder.

Kahve falında birini üstü başı yırtık görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine inanılır.

Kahve falında üstü başı yırtık görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, duygularının ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık üst görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında yırtık siyah çorap görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni yırtık ayakkabı görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık eşarp görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir