AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstsüz denize girmek

Kahve falında üstsüz denize girmek

Kahve falında üstsüz denize girmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Kahve falında üstsüz denize girmek gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Kahve falında üstsüz denize girmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulur.

Kahve falında denizde sırt üstü yatmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında denize çorapla girmek çok kötü günler geçirileceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz gibi denize girmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece denize girmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize girmek istemek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, dertlerine çare bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir