AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde sırt üstü yatmak

Kahve falında denizde sırt üstü yatmak

Kahve falında denizde sırt üstü yatmak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalettir.

Kahve falında denizde sırt üstü yatmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Kahve falında denizde sırt üstü yatmak arkasından gıybet edeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü yatmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında üst üste yatmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü uyumak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sırt üstü düştüğünü görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü yere düşmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir