AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz alçı görmek

Kahve falında toz alçı görmek

Kahve falında toz alçı görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında toz alçı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Kahve falında toz alçı görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında kolu alçıda görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alçı yaptığını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kişinin adeta gençleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında alçıda ayak görmek örnek insan olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine inanılır.

Kahve falında kolun alçıda olduğunu görmek rahat geçinerek yaşayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında alçıya alınmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağının alçıda olduğunu görmek kolaylık sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kolunu alçılı görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir