AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst katta olmak

Kahve falında üst katta olmak

Kahve falında üst katta olmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında üst katta olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında üst katlara çıkmak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst kata taşınmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında en üst kata çıkmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, bazı iş birlikleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst katta oturmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alt kattan üst kata taşınmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üst kat ev görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir