Kahve falında üst dişlerini görmek

Kahve falında üst dişlerini görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, dünya malına kavuşulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst dişlerini gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında üst dişleri görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst diş görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında üst üste diş görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında üst dişlerini yaptırmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında üst takma diş görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst dişlerinin döküldüğünü görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında arka üst diş görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol üst diş görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir