AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişleri görmek

Kahve falında üst dişleri görmek

Kahve falında üst dişleri görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üst dişleri gördüyseniz:

  • Ucu açık kalmış konuları tamamlamak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında ön üst diş görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, rahata kavuşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında üst dişlerini görmek büyük borçlar alınacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol üst diş görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında üst diş görmek amaçlarına ulaşmaya, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında üst diş çekmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Kahve falında üst üste diş görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Kahve falında üst dişlerinin döküldüğünü görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üst diş çektirmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir