AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişlerini yaptırmak

Kahve falında üst dişlerini yaptırmak

Kahve falında üst dişlerini yaptırmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında üst dişlerini yaptırmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Kahve falında üst dişlerin olmadığını görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sol üst diş görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, güç kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst diş dökülmesi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst dişlerinin olmadığını görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arka üst diş görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Kahve falında üst diş çekmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste diş görmek hastalıklarının iyileşeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir