AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişin düştüğünü görmek

Kahve falında üst dişin düştüğünü görmek

Kahve falında üst dişin düştüğünü görmek masumluğunu ispat edeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, şansın kaçacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalettir.

Kahve falında üst dişin düştüğünü gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Kahve falında üst dişin düştüğünü görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, işinin de hep yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında üst dişinin düştüğünü görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında üst dişin düşmesini görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek muradın yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında üst azı dişinin düştüğünü görmek mesleğindeki başarısının artacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulur.

Kahve falında üst arka dişini çekmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında üst azı dişinin çıktığını görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir