AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst diş dökülmesi görmek

Kahve falında üst diş dökülmesi görmek

Kahve falında üst diş dökülmesi görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, başarının garantileneceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst diş dökülmesi gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında arka üst diş görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında üst dişlerinin döküldüğünü görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet eder.

Kahve falında üst diş çekmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında üst diş çektirmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına yorulur.

Kahve falında üst dişlerini görmek sıkıntının günden güne artacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üst takma diş görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst dişlerini yaptırmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir