AnaSayfa / Genel / Kahve falında unun kurtlandığını görmek

Kahve falında unun kurtlandığını görmek

Kahve falında unun kurtlandığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Kahve falında unun kurtlandığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurtlu un görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında un kurdu görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, başarıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış un görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında unu kurtlu görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında un içinde kurt görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında unun içinde kurt görmek dertleşerek moral bulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında unda kurt görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında unun kurtlandığını görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir