AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu un görmek

Kahve falında kurtlu un görmek

Kahve falında kurtlu un görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu un gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Kahve falında unun içinde kurt görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu un görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış un görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında unu kurtlu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un içinde kurt görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında unun kurtlandığını görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında un kurdu görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında unda kurt görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir