AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ve ekmek görmek

Kahve falında un ve ekmek görmek

Kahve falında un ve ekmek görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, rahat şekilde geçineceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, anne baba duası alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında un ve ekmek gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Kahve falında ekmek ve un görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında ekmek unu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında unlu ekmek görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında un ekmek görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işarettir.

Kahve falında unla ekmek yapmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un ve ekmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında un ve ekmek görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında undan ekmek yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir