AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan girmek

Kahve falında bacadan girmek

Kahve falında bacadan girmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacadan girmek gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Kahve falında bacadan eve girmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eve bacadan girmek iflas edeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bacadan girmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalettir.

Kahve falında baca kapağı görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baca yanması görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında baca temizlediğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baca tamir etmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında baca temizlemek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir