AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve yapıp içmek

Kahve falında kahve yapıp içmek

Kahve falında kahve yapıp içmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bir organizasyona katılacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve yapıp içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında türk kahvesi yapıp içmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret eder.

Kahve falında kahve yapıp içmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Kahve falında kahve yapıldığını görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve yapıp ikram etmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kahve yapıp vermek olaylı günler geçireceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında türk kahvesi yapıp ikram etmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalettir.

Kahve falında ayran yapıp içmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk kahve içmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir