AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birisiyle sohbet etmek

Kahve falında ünlü birisiyle sohbet etmek

Kahve falında ünlü birisiyle sohbet etmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, huzurunun bozulacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış yöntemlerinizi değiştirmeniz veya hizmetlerinizi diğer kişilere sunmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ünlü birisiyle sohbet etmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek işini kaybedeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle sohbet etmek başının derde gireceğine, adını işiyle duyuracağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle sohbet etmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sofrada sohbet etmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, ticaret sektörüne atılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle sohbet etmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, onların başarıları ile gururlanacağına işarettir.

Kahve falında anneyle sohbet etmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir