AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle sohbet etmek

Kahve falında birisiyle sohbet etmek

Kahve falında birisiyle sohbet etmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, düze çıkacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birisiyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Kahve falında tuvalette sohbet etmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sohbet etmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla sohbet etmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine inanılır.

Kahve falında kuran sohbeti görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle sohbet etmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çok büyük zararlar edileceğine delalettir.

Kahve falında kızla sohbet etmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalettir.

Kahve falında hocadan sohbet dinlemek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir