AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek huzura ve rahata kavuşacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini korumaya alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sohbet etmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, dönülmez yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşla sohbet etmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla sohbet etmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla sohbet etmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir