AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek

Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek

Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, aynı karşılığı alamayacağına, rızkının sonsuz olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, gelişeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Kahve falında ünlü birisiyle sohbet etmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında sohbette olduğunu görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cinle sohbet etmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşla sohbet etmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kötü gidişe dur denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir