AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada sohbet etmek

Kahve falında sofrada sohbet etmek

Kahve falında sofrada sohbet etmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında sofrada sohbet etmek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Kahve falında sofrada sohbet etmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sohbet etmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ferahlık veren sözler duymaya rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla sohbet etmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında akrabayla sohbet etmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sohbet anlatmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla sohbet etmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle sohbet etmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dini sohbette bulunmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir