AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, kısmetlerinden olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birini gelinlikle görmek söylediklerinin çıkacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü marka giymek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinin ceketini giymek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü birinin elbisesini giymek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin ayakkabısını giymek böylece hayırlı bir yola girileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin gelinlik giydiğini görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir