Kahve falında ünlü birinin elbisesini giymek

Kahve falında ünlü birinin elbisesini giymek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, şerefli bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birinin elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Kahve falında ünlü birinin elbisesini giymek kazancını bu kişiden elde edeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin ceketini giymek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin ayakkabısını giymek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, akıllı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü marka giymek daha büyük saygınlık kazanılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mor abiye elbise giymek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top