Kahve falında ünlü birini gelinlikle görmek

Kahve falında ünlü birini gelinlikle görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, zor günlerin biteceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini gelinlikle gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında ünlü birini gelinlikle görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü şarkıcı görmek parasının azalacağına, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birinin öldüğünü görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı ünlü görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle yatmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birinin hamile olduğunu görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü aile görmek darp edileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top