AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir kadınla konuşmak

Kahve falında ünlü bir kadınla konuşmak

Kahve falında ünlü bir kadınla konuşmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Kahve falında ünlü bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Kahve falında ünlü bir kadınla konuşmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle konuşmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, onları rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle konuşmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlülerle konuşmak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü konuşmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir