AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlülerle konuşmak

Kahve falında ünlülerle konuşmak

Kahve falında ünlülerle konuşmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ünlülerle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle ilişki kurabilirsiniz.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birisiyle telefonda konuşmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle telefonla konuşmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak erken evlilik yapacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet eder.

Kahve falında ünlü konuşmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlüyle konuşmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir