AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birisiyle konuşmak

Kahve falında ünlü birisiyle konuşmak

Kahve falında ünlü birisiyle konuşmak içinin rahat edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, ticaretinin hızlanacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Kahve falında ünlü bir erkekle konuşmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında ünlü kişiyle konuşmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında ünlülerle konuşmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak Allah’a dua edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü konuşmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü erkekle konuşmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir