AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversitede kaybolmak

Kahve falında üniversitede kaybolmak

Kahve falında üniversitede kaybolmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında üniversitede kaybolmak gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Kahve falında üniversitede kaybolmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında üniversiteli olmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversitede çalışmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavında olduğunu görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversitede derse girmek hedeflere ulaşılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite sınavı görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite kapısından girmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversitede görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir