AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversitede olmak

Kahve falında üniversitede olmak

Kahve falında üniversitede olmak içinin hafifleyeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yeni yerler göreceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında üniversitede olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi temalı ilişkilere odaklanın.

Kahve falında üniversitede ders dinlemek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite öğrencisi olduğunu görmek işinin başından ayrılmayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite cübbesi giymek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalettir.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite bitirmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında üniversite sınavını görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversitede olduğunu görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üniversitede kazanmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir