AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversitede kazanmak

Kahve falında üniversitede kazanmak

Kahve falında üniversitede kazanmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında üniversitede kazanmak gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında başkasının üniversite kazandığını görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite kazanmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversiteyi kazanmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında üniversite kazandığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının üniversiteyi kazandığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir