AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversitede gezmek

Kahve falında üniversitede gezmek

Kahve falında üniversitede gezmek daha zengin hale geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, umutlarının tazeleneceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversitede gezmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Kahve falında üniversitede gezmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında üniversite gezmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite profesörü görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında üniversite rektör görmek borçlarının da kapanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite sınavında olduğunu görmek gelir kaybedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında üniversiteli olduğunu görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında üniversiteye yerleşmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir