AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite gezmek

Kahve falında üniversite gezmek

Kahve falında üniversite gezmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite gezmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında üniversite gezmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üniversitede gezmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak sevdiğine kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında üniversitede derse girmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında üniversitede olmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini üniversite yurdunda görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite kazanmak anlaşmalardan cayılacağına, istediği arabaya bineceğine delalettir.

Kahve falında üniversitede hoca olduğunu görmek büyük zorluklar geçireceğine, canlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir