AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavına girmek

Kahve falında üniversite sınavına girmek

Kahve falında üniversite sınavına girmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, zor günler geçireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite sınavına girmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında üniversitede sınava girmek zafer elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında üniversite sınava girmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına girmek kariyer sahibi olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kaybetmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversitede sınava girdiğini görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir