AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınava girmek

Kahve falında üniversite sınava girmek

Kahve falında üniversite sınava girmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, muradın yerine geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınava girmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında üniversite sınavına girmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversitede sınava girmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında üniversite sınava girmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Kahve falında üniversite sınavını kaybetmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir