AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla kucaklaşmak

Kahve falında başbakanla kucaklaşmak

Kahve falında başbakanla kucaklaşmak yüceltileceği sözler duyacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hasret çekenlerin buluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Kahve falında başbakanla kucaklaşmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, o kapıyı kapatacağına işaret eder.

Kahve falında kadınla kucaklaşmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinle kucaklaşmak yanlış işlere girileceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla kucaklaşmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle kucaklaşmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla kucaklaşmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir