AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp kucaklaşmak

Kahve falında sarılıp kucaklaşmak

Kahve falında sarılıp kucaklaşmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, diplomalarının artacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarılıp kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Kahve falında sarılıp kucaklaşmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında sarılmak kucaklaşmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla kucaklaşmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle kucaklaşmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyle kucaklaşmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, istediklerini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir