AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Kahve falında küs olan biriyle kucaklaşmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş insanla kucaklaşmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle kucaklaşmak kötü gidişe dur denileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak sermayesinin harcandığına değeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında babayla kucaklaşmak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşle kucaklaşmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşla kucaklaşmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölen babayla kucaklaşmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir