AnaSayfa / Genel / Kahve falında un helvası yaptığını görmek

Kahve falında un helvası yaptığını görmek

Kahve falında un helvası yaptığını görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, önünü göremez olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

Kahve falında un helvası yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Kahve falında un helva yemek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Kahve falında un helvası yapmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un helvası yapıldığını görmek sarsılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret eder.

Kahve falında un helvası yemek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, ona kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında un helvası almak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cevizli un helvası görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un helvası görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir