AnaSayfa / Genel / Kahve falında un kavurmak

Kahve falında un kavurmak

Kahve falında un kavurmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, beğenilen işlere imza atacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında un kavurmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında un kavurmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında un helvası kavurmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında un kavurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında fıstık kavurmak güzel haberler alınacağına, hayatın tadına varacağına işarettir.

Kahve falında ceviz kavurmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Kahve falında balık kavurmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir