AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva kavurduğunu görmek

Kahve falında helva kavurduğunu görmek

Kahve falında helva kavurduğunu görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında helva kavurduğunu gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında helva kavurmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurmak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında helva kavurduğunu görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında irmik helvası kavurmak canını sıkılacağına, işlerin çığırından çıkacağına işarettir.

Kahve falında şehriye kavurmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, malının artacağına delalet eder.

Kahve falında tuz kavurmak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kızı olanların da gelin edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir