AnaSayfa / Genel / Kahve falında irmik helvası kavurmak

Kahve falında irmik helvası kavurmak

Kahve falında irmik helvası kavurmak ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bol muhabbette kalacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hatalı yollara sapılacağına yorulur.

Kahve falında irmik helvası kavurmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Kahve falında irmik helvası kavurmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında irmik helvası yemek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında irmik helvası yaptığını görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında irmik helvası yapmak belaya ve derde düşeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında irmik helvası yediğini görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında irmik helvası görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fıstıklı irmik helvası görmek cesaretinin yerine geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında irmik tatlısı yemek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir