AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva kavurmak

Kahve falında helva kavurmak

Kahve falında helva kavurmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında helva kavurmak gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında helva kavurduğunu görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında helva kavurmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, gülen yüzünün de solacağına delalettir.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında irmik helvası kavurmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında un helvası kavurmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına inanılır.

Kahve falında ceviz kavurmak küskünlüklerin oluşacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kavurmak insanlarla uyumunun artacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir