AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla içki içmek

Kahve falında babayla içki içmek

Kahve falında babayla içki içmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, darda kalacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında babayla içki içmek gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Kahve falında babayla içki içmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında babasıyla içki içmek örnek insan olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyken içki içmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle içki içmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yanlışlıkla içki içmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle içki içmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında içki sigara içmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette içki içmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir