AnaSayfa / Genel / Kahve falında uhud dağına çıkmak

Kahve falında uhud dağına çıkmak

Kahve falında uhud dağına çıkmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulur.

Kahve falında uhud dağına çıkmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında teleferikle dağa çıkmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir dağa çıkmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine inanılır.

Kahve falında karlı dağa çıkmak rekabet edebilme gücünün artacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında hira dağına çıkmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına inanılır.

Kahve falında dağ çıkmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Kahve falında arabayla dağa çıkmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir