AnaSayfa / Genel / Kahve falında hira dağına çıkmak

Kahve falında hira dağına çıkmak

Kahve falında hira dağına çıkmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşüreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hira dağına çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerin talepleri sıkıcı olabilir.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında dağ çıkmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında dağa arabayla çıkmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağa çıkmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağlara çıkmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir dağa çıkmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir